10 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ відбулася прем'єра пост-шоу "Холостячки" під назвою "Життя після проекту".

Всі ми знаємо, що у фіналі романтичного проекту виконавиця Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного, тоді як більшість українців вважали, що переможцем має стати саме Дмитро Шевченко. Однак все було вирішено і на артистку "посипалося" багато негативних коментарів, в яких описувалося нерозуміння того, чому все сталося саме так. Проте, пост-шоу розставить всі крапки над i - чи залишилася Злата з Андрієм або їм не вдалося разом прижитися після "Холостячки".

Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram

Спочатку Григорій вирішив поговорити з учасниками "Холостячки", які не дійшли до фіналу. Як виявилося, Андрій Хветкевич прийняв рішення переїхати в США. Ілля Закорецький переїхав до Києва, але бізнес залишив у Полтаві, а ось Олег Плахотнюк зійшовся зі своєю колишньою дружиною і знову зробив їй пропозицію.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як виявилося, тим загадковим чоловіком у білій сорочці, який встав на коліно, щоб зробити пропозицію коханій, став Павло Богда. Після цього українки вибрали найкращі побачення зі Златою - в топ потрапив Роман Васильєв, який стрибнув зі співачкою в басейн з серцем з троянд, і Васко Младенов, який зіграв перед нею на фортепіано. Дмитро Шевченко повернув "Холостячку" в середньовіччя. Здивувало всіх і відео з Києва, де помітили разом Злату Огнєвіч і Максима Тарапату - однак учасник проекту вирішив поговорити про це лише тоді, коли виконавиця буде в студії.

Але більший подив викликав Роман Васильєв, який одночасно зустрічався з двома учасницями минулого сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако. Мова стосується Надін і Олександри Миколюк. Він надсилав їм квіти, підтримував і надсилав повідомлення романтичного характеру.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч заявила про нові правила перед пост-шоу: "Давно відмовилася..."

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник показав українцям сльози Злати Огнєвіч після "Холостячки": Мішина може бути поруч

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч розповість те, про що так довго мовчала на "Холостячці": "З Гришею виявилися парою"