10 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ відбувся випуск пост-шоу "Холостячки" під назвою "Життя після проєкту".

Виконавиця Злата Огнєвіч вибрала Андрія Задворного і залишила Дмитра Шевченка без позитивної відповіді на його пропозицію. Більшість українців не зрозуміли цього рішення, тому почали писати їй негативні коментарі.

Максим Тарапата і Злата Огнєвіч, скріншот з відео
Максим Тарапата і Злата Огнєвіч, скріншот з відео

Пост-шоу розставило всі крапки над i-чи залишилася Злата з Андрієм або їм не вдалося разом прижитися після "Холостячки". До речі, ще до того, як це стало відомо - в студії подивилися відео з Києва, на якому присутній і Максим Тарапата, і Злата Огнєвіч, прогулюючись по місту з покупками.

Але про це вирішили поговорити наостанок. Спочатку Григорій Решетник обговорив з учасниками зміни в їх особистому житті. Як виявилося, Олег Плахотнюк зійшовся зі своєю колишньою дружиною і знову зробив їй пропозицію. Після нього в студію зайшов Павло Богда, який теж знайшов свою любов і одягнув їй обручку на безіменний палець. Але ближче до закінчення ефіру стало ще гаряче-на сцену вийшов Роман Васильєв, якого викрили у брехні до двох учасниць "Холостяка". Він фліртував з обома одночасно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

І вже після нього Григорій Решетник запросив фіналіста Дмитра Шевченка. Коли він вийшов, разом з ним на диван сів Ілля Закорецький. Обидва чоловіки потрапили в спільний сюжет про чоловічу дружбу - Дмитро та Ілля показали, наскільки спочатку протилежні особистості можуть бути дуже близькі. Шевченко дуже переживав, коли Ілля покинув проєкт. Він ледве стримав сльози, коли сидів перед камерою.

Якось випадково Дмитро випадково зустрівся зі Златою. І навіть зідзвонювався з нею, за її ініціативою. Бо вона вирішила розповісти про те, як пройшла романтична вечеря її батьків. А те, що вони зустрілися з Дімою, про що говорилося в анонсі - зустріч сталася випадково, в під'їзді і несподівано. Там живе його дівчина. Злата стала жертвою сталкера, який стежить за нею і хоче особистого спілкування. Навіть звернення в поліцію не дали ніяких результатів. Тому Григорій попросив представників правоохоронних органів нормально відреагувати на цю ситуацію.

Після цього Злата заговорила про хейт на свою адресу - їй бажали смерті, обзивали та інше. І наостанок все ж вийшов Андрій, щоб вони відповіли на головне питання - чи разом вони. Вони розлучилися, бо Андрій вирішив, що вони не можуть бути разом - у нього немає відповідних почуттів через півтора місяця. Задворний сам не зрозумів і не зміг розібратися, навіть за допомогою психотерапевта, чому почуття зникли.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч заявила про нові правила перед пост-шоу: "Давно відмовилася..."

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник показав українцям сльози Злати Огнєвіч після "Холостячки": Мішина може бути поруч

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч розповість те, про що так довго мовчала на "Холостячці": "З Гришею виявилися парою"