Відома і вже успішна українська модель, учасниця "Ліги сміху", а також резидентка "Жіночого кварталу" Валерія Товстолес частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 35 тисяч осіб.

Зовсім недавно вона розповіла, що їй було дуже приємно повернутися на знімальний майданчик гумористичного шоу "Ліга сміху", щоб взяти участь у спеціальному випуску. Вона зазначила, що саме з цього проекту все і починалося - Валерія подружилася з безліччю людей.

Лера Товстолес, скріншот: Instagram
Лера Товстолес, скріншот: Instagram

А зараз в TikTok опублікувала відео під аудіодоріжку з Comedy Club.

"Я зустрічаюся з дідусем, з найкращим дідусем у світі. Він моя квартира, він мої вініри. У нього дуже багато грошей, йому дуже мало треба. У мене дуже мало грошей, значить ми з ним ідеальна пара", - йдеться в публікації.

У цей момент Валерія стоїть на сцені "Ліги сміху" і знімає спочатку себе, а потім Стаса Боклана.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Валерія Товстолєс, актриса Жіночого Кварталу
Валерія Товстолєс, актриса Жіночого Кварталу

"Це самий класний дідусь", "Не чіпай Боклана, він зайнятий!", "Як я обожнюю Стаса", "З таким дідусем я теж не проти і без грошей", - пишуть користувачі в коментарях.

@lera_fatforest

Лучший дедушка в мире #дрімтім #fyp #on #хочуврек #хочувтоп #хочувтренды #рек

♬ оригинальный звук - Камеди клаб

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна..."

Як повідомляв "Знай.ua", актриси "Жіночого кварталу" показали себе без одягу: хочуть навчити українок любові до себе

Знай.ua писав, Лера Товстолес з "Жіночого кварталу" осідлала велику і чорну: "По з*дниці..."