Учасниця одинадцятого сезону в шоу "Холостяк" Даша Ставнича зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instaqgram, де за її життям стежать понад 115 тисяч чоловік.

Дівчина не домоглася розташування Михайла Заливако, проте це не заважає їй викладати різні публікації, на яких вона демонструє струнку фігуру, довгі ноги і велику попу. Цього разу Даша опублікувала в TikTok кумедний ролик з учасником другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч в головній ролі.

Даша Ставнича, фото: Instagram
Даша Ставнича, фото: Instagram

Дівчина очищає мандаринку, а Олег Плахотнюк в цей момент дитячим голосом каже: "А якби у мене був мандарин, я б обов'язково з тобою поділився".

Після незручного мовчання Ставнича виявляє смуток з того приводу, що у чоловіка все ж немає мандарина. Однак у нього є щось більше - в п'ятницю, 10 грудня, в пост-шоу "Життя після проекту" Олег знову зробив пропозицію своїй колишній дружині, з якою ще раз зійшовся після переосмислення цінностей на "Холостячку".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Даша Ставнича, Холостяк, фото СТБ
Даша Ставнича, Холостяк, фото СТБ

"Вона вже перестала нервувати?", "Прикольно", "Дашенька, завжди на позитиві! Так тримати! Приємно на тебе дивитися", "Їм мандарин і попалося", - пишуть користувачі в коментарях.

@dasha_stavnicha

А вы бы поделились мандаринкой с @superolegodessa ? 😂🧡 #нг2022 #новыйгод #мандаринка #дашаставнича

♬ оригинальный звук - Daniil

Нагадаємо, Холостячка, пост-шоу: Злата Огнєвіч розлучилася з Андрієм Задворним після проекту, але Дмитро Шевченко вже зайнятий

Як повідомляв "Знай.ua", учасник "Холостячки" влаштував справжній "трійничок" з дівчатами Михайла Заливака: "Ось так Ромчик начудив"

Знай.ua писав, Даша Ставнича з "Холостяка" заговорила про ковiд і сучасних чоловіків: "Смак пропав"