Несподівано для більшості, вже в неділю, 12 грудня 2021 року, Василь Ломаченко проведе свій другий поєдинок за останні півроку.

Спочатку українець здолав Масейоші Накатані, а зараз прийшов до "Термінатора" Річарда коммі за право боксувати за чемпіонські титули. Поєдинок відбудеться в Нью-Йорку, на знаменитій арені "Madison Square Garden", в ніч на неділю. Василь вдруге проводить нетитульний бій поспіль, що вперше в його професійній кар'єрі. Однак саме цей поєдинок, у разі перемоги Ломаченка, наблизить його до поясів Джорджа Камбососа, який несподівано здолав Теофімо Лопеса і забрав всі пояси в Австралію.

Лопес-Камбосос, скріншот: Youtube
Лопес-Камбосос, скріншот: Youtube

Річард коммі з'явився в професійному боксі десять років тому, коли Василь Ломаченко готувався до Олімпійських ігор, на яких згодом забрав золоту медаль. Цікаво й те, що у хлопця прізвисько "Термінатор", як ми писали раніше, але в українця теж є прізвисько - "Матриця".

За даними букмекерів, у Василя природна перевага перед Річардом коммі. Але за статистикою у ганського бійця 30 перемог при трьох поразках, а у Василя виграшів в два рази менше при двох поразках.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Василь Ломаченко, скріншот: Megogo
Василь Ломаченко, скріншот: Megogo

Поєдинок Ломаченка-Коммі можна буде подивитися на сайті Megogo, десь о 5-6 годині ранку за київським часом.

Нагадаємо, Ломаченко-Накатані: українець впевнено нокаутував японця після поразки Лопесу

Як повідомляв "Знай.ua", Лопес програв усі пояси Васі Ломаченко бійцю з Австралії Камбососу: "Я не жалюгідний невдаха"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський "розбудив" всю Україну через перемогу Усика над Джошуа: "Як і повинно бути"