Відомий український телеведучий і багатодітний татко Анатолій Анатоліч в черговий раз пробіг марафон і поділився своїми враженнями.
Ведучий "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" має чимало шанувальників, тому часто тішить їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч осіб.
Анатолій Анатоліч часто займається спортом, а особливо бігом. Телеведучий пробіг вже не один марафон. Особливо він любить робити це в різних країнах, на цей раз він подолав кілометри марафону в одному з міст Іспанії.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

"Марафон в Valencia був дуже кайфовий. Це, доречі, фотка з 32-го кілометра. Не було складно. Біг в легкому темпі. Було набагато легше, ніж у Лондоні та Нью-Йорку. Дуже шкодую що нога дале збій, і втратив хвилин 10-15. Так би добіг за 4:30, але це розмови типу "от би", - розповів він.

Анатолій Анатоліч зізнався, що цей марафон дався йому вкрай легко, адже маршрут був рівним і без підйомів.

" Правда сильний вітер. Але точно раджу цей забіг. Біг робить нас краще і щасливіше. Це факт", - підсумував він.

Нагадавши, Анатолій Анатоліч надів "форму" і показав те, чому позаздрили жінки: "сховай, мені незручно"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай писав, Анатолій Анатоліч подякував Юлу І заговорив про важливе для сім'ї рішення: "Візьму паузу"

Також Знай повідомляв, ошатний Анатолій Анатоліч прихопив кохану і " втік "з дому:"Без дітей"