Для всіх наших читачів, які просто обожнюють турецькі серіали, такі як "Величне століття", є дуже цікаві новини. Ще восени цього року в Туреччині відбулася прем'єра нового історичного серіалу "Алп-Арслан: Великі Сельджукіди", він відразу ж увірвався в лідери рейтингів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з турецьких журналів.

Серіал "Алп-Арслан: Великі Сельджукіди", скріншот: YouTube
Серіал "Алп-Арслан: Великі Сельджукіди", скріншот: YouTube

За даними видання, шоу стало справжнім "вбивцею" культового турецького проєкту "Величне століття". Головну роль в "Алп-Арслан: Великі Сельджукіди" зіграла Фахріє Евджен.

Серіал "Алп-Арслан: Великі Сельджукіди", скріншот: YouTube
Серіал "Алп-Арслан: Великі Сельджукіди", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Сюжет серіалу розповідає про правління султана Алп-Арслана. Спочатку критики і глядачі скептично поставилися до ідеї зйомок такого проекту, але перші чотири серії показали високі рейтинги.

Турецькі критики назвали проект проривом турецького кінематографа і єдиним серіалом, який зможе побити рейтинги легендарного "чудового століття".

Також варто нагадати нашим читачам, що Фірузе з "чудового століття" показала, як могла відбити Сулеймана у Хюррем. Нещодавно дівчина опублікувала фотографію на пляжі. Дівчина показав своє струнке тіло в обтягуючому купальнику. Фолловери активно почали коментувати дану фотографію. Велика частина похвалила фотографію акторки.

Раніше повідомляли, українцям показали трейлер потужної історії "Довбуш": повстання гуцулів проти поляків у Карпатах.

Як повідомляв Знай.uа, як Хюррем завоювала серце султана Сулеймана і чому Гюльфем і Махідевран не пощастило: кохання в гаремі.

Знай.uа писав, Фірузе з "Величного століття" показала, як могла відбити Сулеймана у Хюррем: мокрі стегна блищать, як діамант.