Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яку посадили в суддівське крісло на проекті "Співають всі" на каналі "Україна", станцювала в парі з блогером Олегом Машуковським. Яскраве спільне відео з'явилося на сторінці Анастасії Приходько в соцмережі «ТікТок», де за життям співачки стежать понад 40 тисяч читачів.

На відео Настя в чорному брючному костюмі танцює під свою пісню «Подруга» разом з хлопцем, який пофарбував волосся в кислотний зелений колір.

Анастасія Приходько і Олег Машуковський, instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько і Олег Машуковський, instagram.com/prykhodko_official

У коментарях глядачі відзначають, що не повірили в сварку співачки і блогера з самого початку, і вважають її постановочною.

Нагадаємо, Приходько заявила, що не вважає блогерство професією, а Машуковський у відповідь обурився, що його працю знецінюють.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

@a.prikhodko

#приходько

♬ Подруга - Анастасия Приходько

"Ті, хто більше всіх ср*лись», «Не дарма ви тоді зустрілися на подкасті у Слави. Ви дуже крутий тандем", "Мені одному здається, що це була постановка зі сваркою??? Хоча дуже круті", - пишуть шанувальники співачки.

"Ну так собі, шматочок треку ви вибрали, там поепічніше нічого не було?", "Всі пісні на один манер", "Пісня не дуже, вона всіх об**рає, коли до неї пісні безглузді", - обурюються інші коментатори.

Нагадаємо, Анастасія Приходько розніжилася під поцілунками молодого красеня, чоловіка навіть не згадує: "серце щемить"

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько забула, що патріотка і заспівала російською: "у пісні є інші слова?"

Також Знай повідомляв, Анастасія Приходько розповіла, коли починає наряджати ялинку на Новий Рік