Всіма відомий український телеведучий Григорій Решетник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 10 грудня 2021 року, відбулося пост-шоу "Холостячки" зі Златою Огнєвіч, в ході якого стало відомо, що виконавиця більше не разом з переможцем Андрієм Задворним. І зараз Григорій вирішив нагадати, що у справжніх історій немає фіналів.

Злата Огневич і Гриша Решетник, фото з Instagram
Злата Огневич і Гриша Решетник, фото з Instagram

"Любов не може бути правильною або неправильною, вона буває нещасною або щасливою 💃🕺 Це не проєкт - це життя, справжнє реаліті, повірте мені! Я не хочу переконувати вас, бо поважаю кожну думку🙏 але, прошу, не бійтеся закохуватися, помилятися, розчаровуватися, робити висновки, прокидатися з любов'ю до себе і знову бути коханими🥰", - пише він у новій публікації.

Під кінець Решетник додав, що кожен з нас має право на щастя і в стосунках завжди потрібно нести відповідальність - за свої почуття і за тих, кого ми любимо. І продемонстрував, як щаслива Злата біля Макса Тарапати, який підтримав її у важкий час.

Григорій Решетник і Макс Тарапата, фото: Instagram
Григорій Решетник і Макс Тарапата, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Хороший пост, на підтримку моєї думки, а то подруга каже, що я така наївна, бо вірю в цей сценарій", "Гриша - показник справжнього чоловіка!😍 Всім таких чоловіків, щиро рада за його дружину! Щастя вам і благополуччя!", "Згодна з вами❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський показав, як вміє смажити, чоловіки України в захваті: "Когось із дівчат, чого не я"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина відверто заговорила про чл*ни у своєму житті, крім Саші Еллерта: "У великих кількостях"

Знай.ua писав, Плахотнюк з "Холостячки" захотів мандаринку Даші Ставничі, після пропозиції колишній дружині: "Перестала нервувати?"