Відома радянська і російська співачка Лариса Доліна зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям і творчою діяльністю стежать понад 150 тисяч чоловік.

Якось 66-річна виконавиця розповіла в інтерв'ю, як вона сумує за Одесою, бо не може потрапити туди, щоб побувати на могилах покійних родичів. Їй був заборонений в'їзд в Україну через відвідування Криму після його окупації Російською Федерацією.

Лариса Доліна, скріншот: Instagram
Лариса Доліна, скріншот: Instagram

А зараз вона опинилася в дверному отворі в короткому сріблястому платті і з величезними сережками. В руках Лариса тримає великий букет білих троянд.

"Ех, шкода, що наступний рік блакитного, а не срібного тигра😜", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі миттєво почали ділитися компліментами на адресу зовнішності Доліної, конкретно відзначаючи її "молоді" ніжки. А також знаходити приводи для радості, бо в якихось моментах Тигр все ж має відношення до срібного кольору.

Лариса Доліна
Лариса Доліна

"Або водяного, вода сріблиться на сонці, так що образ дуже відповідний, А ви особливо прекрасні!❤", "Та без проблем, Лариса Олександрівна, зараз тигра перефарбуємо!", "Ну, чорного водяного тигра. А ще символом є дерево, і там притаманні золотий і срібний колір. Ну, коротше... Лариса Олександрівна - підходить!", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Долiна)
Коментарі, скріншот: Instagram (Долiна)

Коментарі, скріншот: Instagram (Долiна)
Коментарі, скріншот: Instagram (Долiна)

Нагадаємо, Лариса Доліна з "ганьбою" втекла з вечірки, мало не прихопивши з собою коштовності за 4 млн: "Дуже негарно"

Як повідомляв "Знай.ua", Лариса Доліна страждає через заборону в'їзду в рідну Одесу: "Там могили моїх мами і бабусі"

Знай.ua писав, Лариса Доліна та Ірина Безрукова здивували підтягнутими формами в бікіні: красуні далеко за 50