Відома українська актриса Ксенія Мішина, що стала головною героїнею першого сезону популярного реаліті-шоу "Холостячка", зовсім не часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 840 тисяч чоловік.

В кінці листопада вона опинилася в гостях у відомого блогера Олексія Дурнєва. Ми вже писали кілька новин з цього приводу. Наприклад, поки вони пробували їжу з кафе під назвою "Iмбир", хлопець вирішив просто і без будь-яких сорому запитати актрису, надсилають їй фотографії статевих органів в Direct.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

І в якийсь момент Олексій вирішив поставити ще одне нескромне питання-чи разом Ксенія Мішина з Олександром Еллертом, або вони все ж розлучилися.

- З Еллертом, що з Еллертом, де Еллерт?

"Ну починається... Ні, ми з ним розсталися", - зазначила Ксенія.

- Знову? Дістати. Якщо що, виріжемо це... може ви знову зійдетеся. Тому що, ви такі хлопці. Він знайде ще один вертоліт.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Ще одних друзів, які зроблять йому цей напис", - додала актриса.

Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео
Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео

- Це може спрацювати ще раз?

"Навряд чи. Ти за нас вболіваєш з ним?", - запитала Ксенія Мішина.

- Я за вас вболіваю, звичайно. Класна пара.

@mishlorette

А СНОВА?? ДОСТАЛИ!!!😂👍🏻 МУД: ДУРНЕВ #ксениямишина #дурнев #рек #мишина #актриса #холостячка #едадурнева

♬ оригинальный звук - Mishlorette

Нагадаємо, Ксенія Мішина відверто заговорила про чл*ни у своєму житті, крім Саші Еллерта: "У великих кількостях"

Як повідомляв "Знай.ua", фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко знайшов іншу після Ксенії Мішиної: "Вона бісила, але без неї ніяк"

Знай.ua писав, сумна Ксенія Мішина розповіла про свій стан після стосунків з Олександром Еллертом: "Можна злетіти з котушок"