Катерина Репяхова показав зворушливі фото з сином. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

12 грудня публікувала ряд зворушливих фотографій зі своїм сином. Жінка зазначила, що у її синочка прорізався перший зуб.

"Я прокинулася, син поруч вже не спить. Бере мене за руку і як завжди хоче погризти мій палець. І тут я відчуваю Зубок. Ось воно справжнє щастя. Це просто непередавані почуття. Мами зрозуміють. Син відкрив в мені стільки ніжності і сентиментальності. Моє життя, мій Всесвіт❤️", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати і знімки і ділитися своїм досвідом.

"Які фото зворушливі 😍"; "Наш перший зуб з'явився в 3 місяці і 6 днів"; " які красиві😍 😍 😍 😍", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Катерині Репяховій довелося "поневірятися" без Віктора Павлика: "ми бродячі артисти"

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Репяхова показала чоловіка, який допомагає їй у важкі хвилини, і це не Віктор Павлік

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова одяглася в "АТБ": червоні шортики для Віктора Павлика