Відома українська акторка Ксенія Мішина відправила в Об'єднані Арабські Емірати, де дала відверте інтерв'ю, і розповіла, чому все ж розійшлися їхні шляхи з Олександром Еллертом.

Новий сюжет був знятий програмою "Світське життя", що регулярно виходить на телеканалі 1+1, і не змінною ведучою якої є Катерина Осадча. Журналістка спеціально прилетіла до жінки на відпочинок, щоб записати з нею інтерв'ю.

Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео
Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео

Ксенія Мішина відразу зазначила, що у них були чудові стосунки, і в них було дуже багато всього яскравого, позитивного, але були і мінуси. Різні сторони кожної людини, які повинні притертися.

"Ми намагалися це зробити, але на жаль цього не сталося. У нас були сварки, і постійні ці емоційні сплески. Я розуміла, що це занадто, і так не можна. Я відчувала в цьому себе дуже погано, і це постійний біль, її витримувати дуже складно" - каже жінка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео
Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео

Вони обидва дуже емоційні люди, і кожен був хороший у сварках. Ініціатором розриву стала сама Ксенія Мішина, адже більше не могла існувати в цих відносинах.

"Прийняти таке рішення мені здається було правильним. Я не знаю, що буде далі. Я не знаю, як ми будемо далі існувати, чи будемо ми разом, або ж ні" - неоднозначно відповіла акторка.

Основна причина сварок - робота Ксенії Мішиної, адже у неї був завантажений графік, з яким чоловік не хотів миритися.

Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео
Ксенія Мішина, фото: скріншот з відео

Син відразу все зрозумів, і нормально відреагував на їх розрив, навіть незважаючи на те, що був вкрай прив'язаний до Олександра Еллерта.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина відверто заговорила про чл * нах у своєму житті, крім Саші Еллерта

Раніше повідомлялося, що Ксенія Мішина обдурила щодо розставання з Еллертом? Українці знайшли докази

Також, Мішина зустріла свого "крашу" на "Україна має талант": танцює на пілоні так, що Еллерту залишається заздрити