Брутальну фотосесію для учасників другого сезону "Холостячки" для видання JetSetter показали в мережі.

Фото гарячих претендентів на руку співачки Злати Огнєвіч нічим не гірше знімків знаменитих австралійських пожежників. На фотосесію в стилі «Бійцівського клубу» навіть Макса Єжова покликали, який ще на етапі першого знайомства покинув шоу.

Фото: JetSetter Максим Єжов
Фото: JetSetter Максим Єжов

"Шоу "Холостячка-2" вже закінчилося, проте JS вирішив познайомитися ближче з його учасниками і зібрав холостяків, які відчайдушно боролися за серце Злати Огнєвіч, і поспілкувався з ними під час фотосесії в стилі "Бійцівського клубу". Хлопці відповіли на одне цікаве питання: що для них означає фраза - Боротьба за любов», - розповіли у виданні.

Фото: JetSetter
Фото: JetSetter

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото: JetSetter
Фото: JetSetter

На опублікованих знімках Дмитро Шевченко, Андрій Хветкевич, Максим Тарапата, Максим Єжов, Роман Васильєв, Васко Младенов в шкіряному одязі, з ланцюгами, боксерськими рукавичками і розбитими лобами. Виглядає все дуже переконливо і досить правдоподібно.

Фото: JetSetter Максим Єжов
Фото: JetSetter Максим Єжов

Фото: JetSetter Максим Тарапата
Фото: JetSetter Максим Тарапата

"Боротьба за любов-це п****єц, великий п***єц. Але справжня любов відкриває нові грані і дає стільки сил, що стаєш непереможним», - вважає Тарапата.

Фото: JetSetter Роман Васильєв
Фото: JetSetter Роман Васильєв

Фото: JetSetter Андрій Хветкевич
Фото: JetSetter Андрій Хветкевич

Нагадаємо, Григорій Решетник розкрив розчарованим українцям правду про шоу "Холостячка": "Глядач сам додумає".

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може"