Блогерка і маркетолог Надін Медведчук, яка брала участь в 11 сезоні "Холостяка", частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зовсім недавно вона знову потрапила на телебачення, в п'ятницю, коли прийшла на пост-шоу другого сезону романтичної "Холостячки" зі Златою Огнєвіч. Дівчина розповіла про неприємну ситуацію, що склалася навколо неї, Романа Васильєва та її подруги Олександри Миколюк. Хлопець намагався фліртувати з обома одночасно, але потрапив під камеру і це показали на шоу для всіх українців.

"Трійничок" між учасниками "Холостяк/Холостячка", скріншот: СТБ
"Трійничок" між учасниками "Холостяк/Холостячка", скріншот: СТБ

Ця ситуація, мабуть, не сильно її торкнулася, адже зараз вона в TikTok записала відео з "новим" чоловіком з учасників "Холостячки". І хоч посилання в описі говорить про фіналіста Дмитра Шевченка, на відео присутній Андрій Хветкевич. Разом з ним Надін нібито "кращі друзі", що було написано з помилкою.

"Здрастуйте, мені солодкий Раф, а цьому... капучино без цукру", - йдеться в пісні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Надін Медведчук, фото з Instagram
Надін Медведчук, фото з Instagram

Після цього Надін і Андрій починають танцювати, розповідаючи про свої захоплення, переваги в їжі, алкоголі і в способах проведення часу. Наприклад, дівчині подобається стрілянина, тоді як Хветкевич воліє Дайвінг. Вона любить цукерки, а він салати; Надін знімалася в 11 сезоні "Холостяка", а хлопець у другому сезоні "Холостячки".

Коментарі, скріншот: TikTok (Надін)
Коментарі, скріншот: TikTok (Надін)

@nadin_medvedchuk

Лучшые друзья с @dmitrij_sheff Мы такие разные, но в этом кайф #друзья #рек #врек #рекомендации

♬ Мы слишком разные - Абрикоса & GRECHANIK

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський показав, як вміє смажити, чоловіки України в захваті: "Когось із дівчат, чого не я"

Як повідомляв "Знай.ua", "Принцеса АТБ" Анна Буткевич стане новою "Холостячкою", крутіше Злати Огнєвіч - "А де Леся?"

Знай.ua писав, Діма Шевченко зіпсував інтимний момент з "Холостячкою" Златою Огнєвіч, поки за ними спостерігав Тарапата: "Пісяв, поки мене цілував?"