Дружина зірки "Величного століття" Халіта Ергенча частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,1 мільйонів чоловік.

Зараз в профілі з'явилися свіжі кадри з будинку актора турецького серіалу, особливої розкоші в якому ніхто так і не помітив. Можна побачити простору вітальню без особливої помпезності. Халіт з Бергюзар Корель воліють лаконічно-стримані тони, які і використовувалися в дизайні.

Халіт Ергенч з дружиною, фото: Instagram
Халіт Ергенч з дружиною, фото: Instagram

Вікна, що можна побачити, прикриті жалюзі і блідо-сірими шторами від сонця. Позаду Бергюзар і малюків стоїть м'який диван з декількома подушками. А зліва від дружини Халіта, великий телевізор, від якого зірки вирішили не відмовлятися, щоб мати можливість подивитися мультфільми з дітьми вечорами. Біля дивані також можна побачити досить зручний стелаж з книгами, статуетками і різними рамками з фото.

Халіт Ергенч і Бергюзар Корель
Халіт Ергенч і Бергюзар Корель

Меблі в житловому приміщенні, можна припустити - досить дорога. Під Бергюзар Корель масивний за розмірами, але досить тонкий килим. І поруч стоїть столик з живими квітами, свічками і чайними приладами.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, "Благословенні згори": Халіт Ергенч з "Величного століття" став батьком маленької принцеси, вдома чекають двоє братиків

Як повідомляв "Знай.ua", Пирил з серіалу "Постукайся в мої двері" показала пружні форми у відвертому купальнику: "Відмінна попа!"

Знай.ua писав, Халіт Ергенч придбав розкішну віллу: палац Сулеймана з "Величного століття"