Відома українська співачка Оля Полякова влаштувала невеликий скандал на шоу "Маска", накричала на глядачів і заявила про намір покинути проект.

У восьмому випуску улюбленого шоу-детектива мільйонів "Маска", яке виходить по суботах о 21:00 на каналі "Україна", стався справжній скандал. Зірковий детектив проекту, популярна співачка Оля Полякова обурилася через рішення глядачів зняти маску з горили і з криками покинула ефір.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

В кінці восьмого випуску шоу "Маска" глядачі повинні були вибрати героя, який опиниться в півфіналі проекту. До мухомора, Скандалу, Тигру, роботу і жирафи приєднався рокер Котик, а ось з горили маску зняли, що викликало бурю обурень у Олі Полякової. Її, до слова, детективи встигли прозвати кращим вокалістом сезону.

"Як так? Ні, що це таке? Люди, навіщо ви тут сидите? Зараз всі, хто голосував за те, щоб маску зняли з горили, підніміть руки-звернулася зірковий детектив шоу "Маска" Оля Полякова до глядачів у залі. - Як можна взяти і забрати у людини з таким голосом шанс виграти? Люди, ви що?".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шоковані були всі, і Олег Винник також не зміг стримати емоцій, вийшовши на сцену, щоб підтримати улюбленицю. Він раніше вже зазначав, що заради горили покине проект, і тепер точно вирішив, як і Оля Полякова.

Під костюмом горили ховалася співачка Таянна, якій багато пророкували перемогу. Чи повернуться детективи в наступному випуску-дізнаємося вже зовсім скоро.

Нагадаємо, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер

Раніше повідомлялося, що Маша Єфросиніна розповіла про свій відпочинок за тисячі доларів, Олі Поляковій не соромно

Також, Оля Полякова і Маша Єфросиніна зізналися у своїх найбільших гріхах.