Головним героєм 12 сезону шоу "Холостяк" став Олександр Топольський — 32-річний українець, який побудував успішний бізнес у Сполучених Штатах Америки, але так і не знайшов споріднену душу.

Випуски почнуться десь навесні, поки українці досі відходять від фінальних епізодів романтичної "Холостячки", в ході якої Злата Огнєвіч зупинила вибір на Андрія Задворному і помилилася, так як чоловік розлучився з нею вже через півтора місяці після того, як камери перестали знімати кожен їх спільний момент.

Пост-шоу "Холостячки", фото: Instagram
Пост-шоу "Холостячки", фото: Instagram

Пост-шоу показало, наскільки заплутаною вийшла ситуація з виконавицею, так як виявилося, що на допомогу Златі, у важку хвилину, прийшов один з учасників - Максим Тарапата, з яким вона попрощалася незадовго до фіналу. І, повернувшись до Алексу Топольського, після побаченого, українці зовсім не вірять в 12 сезон "Холостячки".

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
"Після клоунади на "Холостячці" страшно подумати, що вони будуть показувати в цьому "Холостяку". Однозначно дивитися ніколи більше не буду Стбшний маячня", "Не тільки "але так і не зміг", але після участі в шоу "так і не зможе знайти"😂 вони сюди не за тим ходять (виняток - Микита Добринін)", "А якщо ще режисери вигадають нову червону нитку, то взагалі наплетуть таких інтриг, що нормальна людина розгубиться, будучи учасником", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Надін з "Холостяка" чапнула чоловіка Злати Огнєвіч після скандалу з "трійничком": "Перезнайомилася з усіма"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Задворний - не останній? Найкрасивіші учасники "Холостячки", яким Злата Огнєвіч сказала"Ні"

Знай.ua писав, Григорій Решетник розкрив розчарованим українцям правду про шоу "Холостячка": "Глядач сам додумає"