Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйонів чоловік.

Щосуботи на телеканалі "Україна", о 21:00, виходить грандіозне шоу "Маска", в якому виконавиця і бере участь разом з Олею Поляковою, Михайлом Хома, Олегом Винником та Андрієм Данилком.

Настя Каменських з мамою, фото: Instagram
Настя Каменських з мамою, фото: Instagram

Зіркові детективи продовжують дивувати українців гучними заявами. Наприклад, особисто Анастасія Каменських розповіла у восьмому випуску, на кого частенько поглядає з учасників проекту, поки поруч немає її чоловіка, Олексія Потапенка. Йдеться про мужнього хижака Тигра, поява якого викликала у артистки бурхливі емоції. Якось, поки Оля Полякова перераховувала пари другого сезону, їй не сподобалося, що сказали нібито у неї її немає.

Настя Каменських, фото: пресслужба телеканалу "Україна"
Настя Каменських, фото: пресслужба телеканалу "Україна"

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Оля, а чому ти кажеш, що пара є тільки у DZIDZIO, у тебе і у Олега? Мені подобається Тигр! Так, звичайно, люблю я ведмедя, але він вдома сидить! А в шоу мені Тигр подобається, рррр!", - заявила Настя Каменських.

Оля не хотіла переходити на грубості через несподівані зізнання і назвала Каменських "велелюбною".

Тигр, фото: пресслужба телеканалу "Україна"
Тигр, фото: пресслужба телеканалу "Україна"

Нагадаємо, "А шо ви там говорите, трах**в там кого?": Даша Астаф'єва гарячим поцілунком змусила Андрія Данилка нервувати

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова зібралася піти назавжди слідом за Олегом Винником: "Як можна взяти і забрати у людини...."

Знай.ua писав, Олег Винник зізнався у стосунках з учасницею шоу "Маска" - "Полежали з нею, поцілувалися..."