Вже цієї неділі у Франції, в Парижі відбудеться фінал пісенного конкурсу Дитяче Євробачення-2021. Що відомо про представника від України, і під яким порядковим номером ми з'явимося на сцені.

Цього року участь візьме 19 країн Європи, і слоган цього року - "Imagine". Україну представить 14-річна Олена Усенко з композицією "Важіль". Раніше вона вже брала участь у різних конкурсах, включаючи "Чорноморські ігри", а також "Голос. Діти".

У відборі на Дитяче Євробачення їй вдалося підкорити глядачів своїм талантом, що і принесло перемогу і право представляти країну на міжнародній арені.

У понеділок, 13 Грудня визначився порядковий номер виступу на конкурсі, і виступить Олена під номером 12. Це досить хороший результат, так як найчастіше високі місця займають конкурсанти, що виступали в другій половині шоу.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Онлайн-голосування починається за два дні до шоу (17 грудня), і так: можна навіть проголосувати за свою країну. Дитяче Євробачення 2021 відкриє французький Діджейський дует Ofenbach, а після всіх виступів буде номер від переможниці минулого року Валентини, яка і привезла конкурс до Франції. Ще очікується виступ від Барбари праві, що посіла друге місце на дорослому конкурсі цього року.

Чи пощастить Україні цього року на конкурсі, і чи привезе Олена перемогу - дізнаємося вже цієї неділі.

У додатку Eurovision Scoreboard Україні пророкують лише сьоме місце,а перемогу віддають з великим відривом.

Дитяче Євробачення, фото: скріншот
Дитяче Євробачення, фото: скріншот

Нагадаємо, що Північне містечко з безліччю барів і арен: конкурс Євробачення-2022 пройде в італійському Турині

Раніше повідомлялося, що українці увійшли до Європейського рейтингу Spotify завдяки Євробаченню: "Maneskin і Go_A правлять як повинні"

Також, Катя Павленко з Go_A оголила живіт в новому купальнику на відпочинку в Італії