Популярна співачка українського походження Ані Лорак, яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram.

Там красуня, у якої сім мільйонів передплатників, радує своїх численних шанувальників цікавими постами.

Цього разу Лорак похвалилася новим дуетом з російським співаком, репером Мот (справжнє ім'я Матвій Мельников).

"Зйомки в самому розпалі. Один з ваших улюблених дуетів-з @mmott23. А з ким з артистів Ви б ще хотіли побачити дует?",- підписала вона під кадрами, на яких виступає на одній сцені з реп-виконавцем.

Скрін, Instagram Лорак
Скрін, Instagram Лорак

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Принадність«,» Боже, хочу таке плаття«," клас! Зйомки-це круто", " ми б хотіли, щоб ти була в сукні, а не в чомусь незрозумілому і без трусів...", "Але візуально нічого не помітно і це дуже сексуально», - відзначають шанувальники в коментарях до повідомлення.

Скрін, Instagram Лорак
Скрін, Instagram Лорак

Інших цікавлять творчі плани співачки.

"Кароліночка, ти прекрасна! хотілося б побачити дует - ти + Маліков!", "З Винником, Іван наві, Лобода«," з Бастою?", "З Лепсом", - підказують вони.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ua", Ані Лорак здивувала моложавим виглядом і не стримала радості: "В очікуванні".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею