Стало відомо про те, що учасниця колективу Go_A, яка в травні цього року підкорила Європу своїм перформансом, Катерина Павленко поскаржилася на службу таксі в столиці.

Справа в тому, що не так давно з артисткою стався неприємний інцидент, про який вона розповіла у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. Катерина Павленко записала кілька історій, де все детально розповіла.

Вона поспішала на інтерв'ю, тому прийняла рішення відправитися туди на таксі, так як вже спізнювалася. Раптом, водія зупинили співробітники поліції на дорозі.

"Хвилин 20 вони намагалися розібратися, потім водія витягли з автомобіля і відвезли до відділку. Я не могла вийти з авто, тому що він закрив двері", - поскаржилася артистка. Вона виявилася просто заручником ситуації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Катерина Павленко, фото: Instagram
Катерина Павленко, фото: Instagram

На цьому інцидент не закінчився. За весь цей час простою нараховувалися гроші, які співачка повинна була заплатити за поїздку. Неприємний інцидент, в якому вона абсолютно не винна, вилився в копієчку дівчині.

Повернути гроші поки що не вдалося, і як в результаті вирішиться ситуація-невідомо.

Варто відзначити, що після Євробачення колектив має великий успіх не тільки в Україні, а й по всій Європі. Вони виступали на величезній кількості фестивалів, відвідали Польський "Голос", і продовжують концертну діяльність в Україні. Їх композиція Shum стала однією з найпопулярніших в Україні за рік, і в недалекому майбутньому очікується новий альбом.

Нагадаємо, Дитяче Євробачення-2021: під яким номером виступить Олена Усенко з України, і як оцінюють шанси слухачі

Раніше повідомлялося, що золістка Катя Павленко після приниження від Іво Бобула назвала дату весілля

Також, Катя Павленко з Go_A не очікувала таких таємниць.