Донька відомої української співачки Олі Полякової, Марія розповіла, за що може заблокувати маму в соціальних мережах. Що приховує юна дівчина.

Співачка і дочка зіркового детектива шоу "Маска" Олі Полякової, Маша, розповіла журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", чому іноді виходить в Instagram з телефону батька.

Маші 16, і вона старша дитина в сім'ї. Зараз дівчина переживає такий вік, коли часто виникають конфлікти з батьками. Сім'я Полякових не виняток. Дівчина активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, і розвиває свій блог. Там у неї вже понад 176 тисяч шанувальників.

На соціальну мережу в день йде близько 10 годин, а кожна публікація набирає не менше 6-30 тисяч лайків. Сторінку, до слова, вона веде самостійно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Я іноді маму блокую. Коли я хочу виставити якусь сторіс, яка знаю, що вона не схвалить, я можу її заблокувати. А потім, через 24 години, розблокую. Вона про це не знає, – каже дівчина і додає, – У мене там була дуже класна фотка в купальнику, вона у мене зараз в архіві. Мама каже:"видали, там занадто багато у тебе видно тіла". Я відповіла: "мені подобається. Якщо я захочу, я її виставлю".

При цьому, вона разом з мамою відповідає ще й за аккаунт молодшої сестри, яка коли виросте зможе користуватися ним самостійно. А ось тата, Вадима Полякова в Instagram немає. У нього в телефоні і зовсім стоїть аккаунт дочки.

"Мій телефон розряджається, тоді я кажу: " тато, дай, будь ласка, телефон". І продовжую посиджувати в його телефоні. У мене взагалі там стоїть програма, можна тільки зайти, якщо знаєш пароль", - поділилася Маша Полякова.

Нагадаємо, що 16-річна дочка Олі Полякової потрапила в лікарню, а мама про це-ні слова

Раніше сообшаось, що Маша Полякова розповіла, як приховує від мами Олі "розгульне" життя: розмова коротка - в блок і до побачення

Також, дочка Олі Полякової Маша в 16 знайшла свого ідеального, доросла не по роках