Популярний український телеведучий "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Анатолій успішно реалізувався не тільки у творчій кар'єрі, а й в особистому житті. У телеведучого є любляча дружина, двоє прекрасних доньок і син, якому немає і року. Артист часто розміщує фото своїх рідних людей і ділиться сімейними моментами з шанувальниками.

Анатолій Анатоліч з дружиною, фото з instagram
Анатолій Анатоліч з дружиною, фото з instagram

Цього разу Анатоліч Анатоліч розповів про неприємну ситуацію, яка зовсім недавно сталася з його дружиною Юлою. В її машину в'їхав невідомий чоловік, в слідстві чого в машині жінки розбилися фари і бампер. Водій втік з місця ДТП, тому відразу з'явилися сумніви в його тверезості. Юла звернулася в поліцію і порушника швидко знайшли.

Відео Анатоліч розмістив у своїх Insta Stories, а в популярному шоу "Зірковий шлях" продублювали публікацію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Скріншот з Instagram, шоу "Зірковий шлях"
Скріншот з Instagram, шоу "Зірковий шлях"

Скріншот з Instagram, шоу "Зірковий шлях"
Скріншот з Instagram, шоу "Зірковий шлях"

На щастя, сама Юла нітрохи не постраждала. Телеведучий додав, що його дружина під час зіткнення навіть не була в русі, а просто стояла на розвороті. Також артист підрахував приблизний збиток і вартість заміни автомобільних частин.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч повернувся в минуле через крихітного красеня на пляжі: "Отримуєш бонусом"

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч видав, що робить його щасливим, і це не сім'я: "Дуже кайфово"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч подякував Юлу і заговорив про важливе для сім'ї рішення: "Візьму паузу"