Ані Лорак заспівала з російським репером. Відповідне фото їх спільного виступу з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

14 грудня жінка опублікувала спільні фотографії з російським репером Матвієм Мельниковим, відомий під псевдоніном МОТ.

"зйомки в самому розпалі 🔥 Один з ваших улюблених дуетів-з @mmott23 а з ким з артистів Ви б ще хотіли побачити дует?⬇ ",- розповіла вона про це в підписі до офіційної Instagram-сторінці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Фолловери відгукнулися на питання співачки. Хтось розповів про те, скем бачить Ані Лорак, а хтось просто написав комплімент співачці.

" з Поліною Гагаріною або ж зі Світланою Лободою🙏 🏻 😍"; "найулюбленіший Дует на незабутню і таку рідну і ніжну пісню « Не відпускай" з Сергієм Лазарєвим ❤ ️ ви просто кращі😍 😍 😍 😍 😍 😍"; " з еміном 😍😍😍❤️❤️"; "може з Дімою Біланом?😍 Дві суперзірки Євробачення-2008 зустрінуться!",- повідомляють вони.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак здивувала моложавим виглядом і не стримала радості: "В очікуванні".

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею