Популярна українська співачка, колишня учасниця дуету "Время и стекло", блогерка, розробник комп'ютерних ігор, а також щаслива дружина відомого співака Володимира Дантеса Надя Дорофєєва продовжує збирати тисячі переглядів в соціальних мережах. Все це завдяки "творчості" відданих шанувальників.
Цього разу шанувальники знайшли архівні кадри з Надею Дорофєєвою і Володимиром Дантесом, де парочка веселиться в машині під трек зі словами - "Давай мені гроші неси".
Про це стало відомо завдяки новому короткому відео на фанатській сторінці Наді Дорофєєвої в мережі TikTok.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот: TikTok
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот: TikTok

"Ось, що відбувається з парами у яких немає дітей...", - коротко підписали відео автори свіжої публікації.

У відео також можна побачити, що крім Наді Дорофєєвої, яка співає слова про гроші, і про те, що їх потрібно їй принести, є ще й Володимир Дантес, який мовчки слухає "невеликий концерт" своєї дружини і займається своєю справою - просто кермує авто.
Навіть незважаючи на те, що це фанатське відео, воно вже встигло зібрати майже 82 тисячі лайків від відданих шанувальників і безліч коментарів. Люди дивуються, чому автори "приплели" до відео слова про дітей. Також фанати пишуть, що якби у них були діти, то Вова і Надя співали б мелодію з мультика про "фіксиків".

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok
Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok
Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще