У мережі поділилися уривком з шоу "Маска", де зірковий детектив Оля Полякова знову заграє зі своїм колегою, Андрієм Данилком. Що цього разу сказала співачка.

Ролик був опублікований на сторінці шоу "Маска" в соціальній мережі TikTok. Там регулярно публікують найсмішніші моменти з випусків, і цей раз не став винятком.

Андрій Данилко просто сидів і міркував стосовно учасників, хто ховається під масками, як раптом, Оля Полякова знову вирішила його збентежити.

@maskaukrainetv

Ох ці детективи 😁 #маска_україна_шоу #themaskedsinger #рекомендации #рек

♬ оригінальний звук - Маска. Україна/The Masked Show

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Що тобі погладити, яке місце, щоб ти збудився?"- почала говорити співачка. За ними почали спостерігати не тільки інші детективи, а й глядачі в залі. Вони дивилися, як мило чоловік почав бентежитися і червоніти.

Єдине, що зміг відповісти Андрій Данилко, що він нічого не хоче, і просто бажає лягти на подушку. На цьому Оля Полякова не припинила, і продовжила розігрувати дану тему, запропонувавши подушку безпеки, і поклала його на свої груди. Зал в цей час" вибухнув " оплесками.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Данилко такий добрий добрий сам по собі такий кльовий🥰";

"Обожнюю Данилко!";

"Дуже хочу фінал. Так як дуже сильно люблю Маска Скандал, а там Тіна Кароль. Ось реакція Полякової буде 😁 😁 😁 😁 вона лопне від завести😅 😅 😅 😅 😅";

"Я вас просто володію ви кращі";

"Я не знаю що б це шоу робило без Полякової , без неї там було б не те зовсім вона рейтинги піднімає точно".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що Чайна квітка на шоу" Маска " посварила Олега Винника і DZIDZIO: Катя Павленко з Go_A не очікувала таких таємниць

Раніше повідомлялося, що Олег Винник залишився без своєї улюбленої горили на шоу" Маска", Данилко намагався перешкодити

Також, зірковий детектив" Маска " Андрій Данилко змусив українців повторити трюк з язичком