Відомий в Україні шеф-кухар і головний наставник у шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив розповісти фанатам про початок своєї кар'єри.
На своїй сторінці в Instagram Ектор Хіменес-Браво зізнався, що його дитинство закінчилося в 16 років, адже він почав працювати. Йому потрібні були гроші, так як він пішов з дому.

Фото зі сторінки Ектора Хіменес-Браво
Фото зі сторінки Ектора Хіменес-Браво

"Puerto BAMBU - мій перший ресторан, в якому я працював. Точніше, на той момент це був просто фастфуд. Прийшов туди, тому що пішов з дому і потрібні були гроші, щоб оплачувати ліжко-місце, яке я знімав в кімнаті. А там крім мене жили ще інші люди... Я прийшов і запитав, чи є для мене робота в залі або на кухні. Але, чесно кажучи, кухня мені була ближче, я про це повідомив, І сказав що буду радий бути навіть прибиральником — але на кухні", — розповів знаменитий кухар.

Ектор Хіменес-Браво розповів, що йому було цікаво дивитися, як все влаштовано на кухні. Саме там він отримав масу корисних порад і рекомендацій.

Фото зі сторінки Ектора Хіменес-Браво
Фото зі сторінки Ектора Хіменес-Браво


"Я дуже намагався показати свій потенціал, все що вмію і можу. У колективі багато хто був з передмістя. Але ми добре спілкувалися, допомагали один одному. Я був з міста, знав його і допомагав їм адаптуватися, розповідав що до чого", - зазначив Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото зі сторінки Ектора Хіменес-Браво
Фото зі сторінки Ектора Хіменес-Браво

Зараз Ектор Хіменес-Браво дуже вдячний господареві Puerto BAMBU, адже він ділиться з молодим хлопцем досвідом, який дуже йому знадобився в кар'єрі. Саме він порадив Ектору піти вчиться, щоб отримувати нові знання.

"Puerto BAMBU дав мені зрозуміти цінність роботи, того, як важливо заробляти гроші, щоб вижити. І я вдячний, що зустрів господаря цього місця, яке існує 35 років. Він побачив мій потенціал, поділився багатьма порадами, Як я можу себе поліпшити. Він показав, що я теж можу побудувати свою кар'єру, і як важливий ментор на початку шляху", — підсумував він.

Нагадавши, Ектор Хіменес-Браво радо заскочив у ліжко до двох красунь - захотіли інтим втрьох. Ектор Хіменес-Браво забув про високу кухню і заговорив про інтим у трьох

Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво націлився на пост президента: насамперед позбудеться фаст-фуду

Також Знай повідомляв, Ектор-Хіменес Браво сміливо розповів правду про українців: дарують дивні гостинці, маніпулюють