Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька зовсім недавно стала учасницею шоу "Хто зверху", де незмінними ведучими є Леся Нікітюк і Сергій Притула.

У конкурсі "Правда/брехня", де завжди розкриваються неймовірні факти про зірок шоу-бізнесу, Дар'ї Петрожицькій належало заплутати Сергія Притулу, щоб здобути одне очко для команди дівчат.

Вона для цього вибрала вельми непередбачувану історію.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

"Я лизала собаку, хоча не повинна була" - з місця в кар'єр стрибнула Даша, від чого у Сергія Притули очі полізли на лоба.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Телеведучий зазначив, що він дуже хотів би, щоб це було правдою. Адже якщо це брехня, то це просто брехня, а якщо правда, то тут повинна бути цікава історія, яку він хотів би почути.

Петрожицька повернула табличку з написом "Правда" і продовжила свою розповідь.

Дар'я Петрожицька, скріншот з відео
Дар'я Петрожицька, скріншот з відео

"Якщо коротко, ми зняли кіноальманах, який називається "Дикі" і одна з історій полягала в тому, що є всього дві людини і собака. І я, прочитавши цю історію, їду на знімальний майданчик і думаю, що я буду забирати цю собаку, а Ельдар (Ельдар Кабіров-прим.ред.) її лизати. Але я дізнаюся, що на той момент Ельдар захворів на ковід і його не буде на знімальному майданчику. Я зустрічаю режисера, який мені каже що це буду виконувати я, і я лизала собаку" - розповіла зірка серіалу "Папік".

Нагадаємо, що Дар'я Петрожицька, Слава Камінська та Анна Трінчер розповіли про серйозні травми, які отримали вдома.

Раніше ми повідомляли, що Дар'я Петрожицька показала, що їй пише Даніель Салем.

Також, Дар'я Петрожицька отримала звання заслуженої артистки.