Ксенія Мішина розповіла про те, як переїхала до Києва з Криму на початку своєї кар'єри. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостячка" свого часу. Це плюс участь у кількох популярних проектів зробило її популярною українкою.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік. У соцмережі з нею безліч кумедних відеозаписів.

У грудні Мішина вирішила опублікувати серію повідомлень, в яких розповіла про те, як стала актрисою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"по приїзду в Київ я відразу вирішую вступати в Карпенка-Карого, тільки на телеведучу. На той момент я ще не вірила, що така неймовірна професія, як актриса, може коли-небудь мені належати. Але все ж я вирішую перечитати всю літературу, яка повинна була бути мною прочитана до 18 років, а також піти на курси телеведучих в інтершколу. У мене був рік до вступних іспитів", - повідомила вона.

Однак в якийсь момент Ксенія Мішина дізналася про кастинг на шоу "Україна сльозам не вірить". Актриса зазначає, що тоді в ній прокинулися ресурси для досягнення мети.

"Якщо ви запитаєте в чому був сенс шоу, я не скажу, але там потрібно було вміти робити все (співати, танцювати, грати)... а я не вміла нічого", - повідомляє Мішина.

Нагадаємо, фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко знайшов іншу після Ксенії Мішиної: "вона бісила, але без неї ніяк"

Також Знай писав, Григорій Решетник розкрив розчарованим українцям правду про шоу "Холостячка": "Глядач сам додумає".

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може"