Зірковий детектив гіпершоу "Маска" вирішив трохи розслабитися в прямому ефірі, і почав пробувати коньяк, заявивши, що його цим не вб'єш.

У восьмому випуску гіпершоу "Маска", яке виходить по суботах о 21:00 на каналі "Україна", епатажний і загадковий Скандал вразила новими підказками про себе. Що так успішно приховує зірка під маскою і чому від цього мало не постраждали експерти?

Після того, як в сьомому ефірі загадково зі сцени зникла Скандал, вона вирішила повернутися до глядачів, але вже з новою дозою підказок, які більше повинні розповісти про неї. Персонаж залишила для детективів скриню чорного кольору, в якому лежала чашка з алкогольним напоєм, але ось що саме це було - ніхто не знав. Зіркам довелося самостійно з'ясувати всю суть зашифрованого повідомлення.

"Дайте мені спробувати, я добре розбираюся в міцних напоях – зазначив Андрій Данилко в ефірі каналу "Україна". - Мені схоже на підроблений коньяк, який продавали в 90-х роках. Так, це коньяк, але я не дуже добре розсмакував, дайте ще".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

А ось Олю Полякову зацікавила чашка, на якій намальована була Фріда Кало, і як сказала Настя Каменських, коньяк в чашці ніяк може бути не пов'язаний з місцевістю, а також традиціями мексиканців.

Раптом було висунуто припущення, що їх хотіли отруїти, але у Андрія Данилка була своя відповідь на це.

Оля Полякова та Андрій Данилко, фото: Instagram
Оля Полякова та Андрій Данилко, фото: Instagram

"Мене цим не вб'єш, - зазначив артист. - Що ви від мене хочете? Треба зрозуміти, хто це".

Але Оля Полякова все ж вирішила забрати у експерта чашку і трохи спробувати:"Ой боже, там щось таке п'яне, у мене навіть очі скосило".

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Що саме вона зашифрувала таким посланням - вже дізнаємося зовсім скоро, як і те, хто ж ховається під маскою персонажа.

Нагадаємо, що Оля Полякова отримала "пігулкою" від розлюченого Потапа

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова в новорічну ніч перетвориться на розпещену принцесу-ніякого олів'є і шуби

Також, Полякова вчепилася в Данилка з непристойними пропозиціями