Колишня учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як тренується під керівництвом Дмитра Шевченка. Хлопець також брав участь у проекті на телеканалі «СТБ». Відповідне відео з'явилося на її сторінці в соцмережі «ТікТок».

Дівчина танцює і підстрибує під веселу музику, розмахуючи руками в боксерських рукавичках.

"І класний настрій на весь день! Веселі тренування у Діми", - написала вона під відео.

"Діма - розумничка! Гідний хлопець", - пишуть під роликом її читачі.

@xo_lostyak

#холостячка #холостяк #ЗлатаОгневич #димашевченко #жизньпослепроекта #катяшеффер#xo_lostyak

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще
♬ All Good Things (Come to an End) - NRD1

Відзначимо, що Дмитро Шевченко з самого початку шоу був одним з головних претендентів на симпатію виконавиці.

Нагадаємо, що у фіналі «Холостячки» чоловік зробив пропозицію руки і серця Златі, але та ввічливо йому відмовила і вибрала Андрія Задворного.

З цього роману нічого не вийшло – Андрій розірвав стосунки з артисткою через півтора місяці після проекту. Однак Огнєвіч не готова відновлювати стосунки з Шевченком, якого називає просто хорошим знайомим.

Огневич і Шевченко, скріншот з відео
Огневич і Шевченко, скріншот з відео

Нагадаємо, Злата Огнєвіч виклала правду про свій вибір на "Холостячці": "цінуємо те, що втрачаємо". Численним фанатам шоу "Холостячка" нагадали, як головна героїня відреагувала на першу зустріч з відкинутим нею Дмитром Шевченком в реальному житті.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Задворний "переїхав" Злату Огнєвіч бульдозером після фіналу "Холостячки": "всі так здивувалися, а нарізки випадково змонтували"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч розлучилася з Андрієм Задворним після проекту, але Дмитро Шевченко вже зайнятий