Популярний український співак, частий гість шоу на YouTube у багатьох відомих блогерів, щасливий чоловік Наді Дорофєєвої, і зірка, яка зібрала нещодавно в Києві великий концертний зал заради свого сольного виступу, Володимир Дантес-продовжує радувати своїх прихильниць новими кадрами з життя.

Цього разу Володимир Дантес показав, що вже встиг нарядити ялинку і прикрасити свій будинок новорічними іграшками та гірляндами.

Про це стало відомо завдяки новій публікація Володимира Дантеса в мережі TikTok.

Володимир Дантес, скріншот: TikTok
Володимир Дантес, скріншот: TikTok

"Обожнюю наряджати будинок. Новий Рік", - коротко підписав нове відео Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: TikTok
Володимир Дантес, скріншот: TikTok

У свіжому невеликому відео можна побачити, як Володимир Дантес бігає по своєму будинку і хизуэться перед підписниками гарними картинками. Також на фоні можна почути легендарну композицію Діна Мартіна "Everybody Loves Somebody" с жіночим вокалом.

Володимир Дантес, скріншот: TikTok
Володимир Дантес, скріншот: TikTok

Атмосфера в будинку святкова, але фанати помітили, що Володимир Дантес на кілька миттєвостей навіть перетворився на персонажа культового фільму з Маколеєм Калкіном "Один вдома".

Раніше повідомляли, Володимир Дантес попрощався з роллю "чоловіка-альфонса" - Дорофєєва закотила істерику прямо в авто: "Давай гроші неси...".

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо з'явився на людях з самотньою Лесею Нікітюк: Slavia не втрималася.

Знай.uа писав, Володимир Остапчук ніяк не заспокоїться після розлучення - зазіхнув на місце Дантеса: "Такі пристрасті, вам і не снилося".