У мережі відзначили, що діти відомої співачки Анастасії Стоцької неймовірно схожі на її колишнього продюсера Філіпа Кіркорова. Просто збіг, або від громадськості щось приховують?

Новий пост був розміщений на сторінці Star albumm в соціальній мережі Instagram, де регулярно сповіщають про життя знаменитостей.

Цього разу тема торкнулася Анастасії Стоцької. Справа в тому, що вона поділилася фотографіями зі своїми дітьми, і вони дуже схожі на Філіпа Кіркорова, як зазначив автор публікації. А деякий час тому чоловік займався продюсуванням співачки.

"Насправді, це не більше, ніж просто збіг. Маленькі Саша і віра народилися на світ, коли співачка була в шлюбі з бізнесменом Сергієм Абгаряном. Тому незвичайна зовнішність дітей це просто напросто прояв Вірменських коренів " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Анастасія Стоцька, фото: Instagram
Анастасія Стоцька, фото: Instagram

Варто відзначити, що дівчина була одружена двічі, і від ресторатора Сергія Абгаряна у неї народилося двоє дітей - син Олександр в 2011, і дочка Віра в 2017. Пара розлучилася в 2019 році, і зараз вона зустрічається з артистом мюзиклів Олександром Казьміним.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"У Насті з Філіпом схожі риси обличчя, діти метиси, дуже красиві, без ДНК не розібратися, швидше за все вірменське коріння❤️";

"Люди, ну вистачить вже копатися в чужій білизні! Зі своїми дітьми і своєю брудною постіллю розберіться спочатку";

"Стоцька сама як Кіркоров";

"Відчуття, що всі діти в шоубізі схожі на Кіркорова))😂";

"У Стоцької чоловік вірменин. Кіркоров теж вірменин,а син Стоцької копія його батько";

"Дітки схожі на маму. Мама Настя чимось на Кіркорова схожа☺️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Анастасія Стоцька без Кіркорова похвалилася новим коханням

Раніше повідомлялося, що Філіп Кіркоров зізнався, що любив Стоцьку, щоб помститися Пугачовій

Також, Філіп Кіркоров зізнався, що після розлучення з Пугачовою ледь не звів рахунки з життям