Відомий український телеведучий і головний учасник шоу "Холостяк" Микита Добринин поділився новим фото і розповів, що важливо у будь-якій ситуації бути собою.

Чоловік блогерки Даші Квіткової Микита Добринін має багато фанатів, саме тому він часто намагається тішити їх новими фото, відео або ж своїми роздумами на різні теми на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить 1.2 мільйона осіб.
Цього разу телеведучий вирішив поділитися фото в чорно-білому кольорі. Микита Добринін позував сидячи на підлозі, загадково дивлячись убік. Для фото артист одягнув білосніжну футболку і доповнив своїм образ ланцюжком на шиї.

Фото зі сторінки Микити Добриніна
Фото зі сторінки Микити Добриніна

Також Микита Добринін вирішив нагадати українцям, як важливо бути собою. Він вважає, що не потрібно бути весь час в гонитві за ідеальністю, адже ні до чого хорошого це не призведе. Телеведучий радить бути собою і отримувати насолоду від цього.

"Не судіть себе строго, вам не потрібно вміти робити абсолютно все. Вам не потрібно бути ідеальною людиною. Просто будьте собою", - розповів Микита Добринін.

Нагадавши, Даша Квіткова видала несподівану суперздатність Микити Добриніна:"зробив з першого разу". Блогер Даша Квіткова розповіла, що її чоловік Микита Добринін робить найкраще

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше Знай писав, Даша Квіткова і Микита Добринін згадали свою першу сварку і розповіли про найромантичніше побачення: "зібрала речі і йшла"

Також Знай писав, "Холостяк" Микита Добринін зізнався, як заспокоює себе без Даші квіткової: "йому Я б віддав..."