Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 125 тисяч чоловік.

Зараз він поділився несподіваним відео, будучи в ньому не з Тіною Кароль, яка його дуже любить, як друга — а з Вірою Брежнєвою. Дружина Костянтина Меладзе навчила його жарким рухам і навіть станцювала повільний танець, за що славі довелося особисто вибачатися перед продюсером.

Слава Дьомін, скріншот з відео
Слава Дьомін, скріншот з відео

"Костянтин, вибачте!😀 До речі, у @ververa вийшов кліп на цю пісню в стилі фільму "Аватар"! Гляньте😉", - пише Слава Дьомін в публікації.

У якийсь момент після танців, Віра Брежнєва вистачає радіоведучого за сорочку і притягує до себе. Чоловік дивується, але все одно дає себе обійняти. Відео дуже миле, але згодом шоумену довелося пояснюватися перед публікою за те, що він спілкується з Вірою Брежнєвою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

"У Росію до віри не думаєте переїжджати, Слава?", "Танець класний, але що з взуттям віри?", "Мода знову божеволіє, чому красиві жінки одягають себе в жахливий одяг і взуття", "Тихо, тихо, Не кличте так голосно Костю😮", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, втратив свідомість"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Дьомін показав нескромні розваги зі своїм сином в Дубаї: веселиться по повній після розлучення

Знай.ua писав, Іван Дорн зізнався, що змінилося в його житті з часів "Пари нормальних": "Стаєш кінченим"