Стало відомо, хто стане суперниками збірної України у другому дивізіоні Ліги Націй сезону 2022/2023.

У четвер, 16 грудня у швейцарському Ньоні відбулася церемонія жеребкування Ліги Націй 2022/23, на якій були визначені головні опоненти нашої збірної.

Україна гратиме в Лізі В, у групі B1 проти трьох суперників: Шотландії, Ірландії та Вірменії.

Футбольна збірна України, instagram.com/uafukraine
Футбольна збірна України, instagram.com/uafukraine

У міжнародному футбольному турнірі візьмуть участь збірні всіх 55 асоціацій. Вони розподілені по чотирьох лігах. У кожній з ліг А, В і С буде по 16 збірних, які поділені на 4 групи по 4 команди. Решта 7 збірних сформували дві групи Ліги D: з чотирьох і з трьох команд.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Примітно, що в головній лізі a найскладнішою стала група A3: Італія, Німеччина, Англія, Угорщина.

Матчі Ліги Націй пройдуть у червні та вересні 2022 року. Національна збірна з кожним суперником зіграє вдома і на виїзді. Позитивний результат футбольного матчу може дати запасний варіант виходу на Євро-2024, однак УЄФА ще не затвердив формат кваліфікації.

Нагадаємо, Влада Седан зворушливо привітала Олександра Зінченка з 25-річчям і натякнула на його найбільшу мрію: "Нарешті"

Як повідомляв Знай.uа, Мессі переживає величезну втрату: були разом мало не з пелюшок

Також портал Знай.uа писав, що батько Девіда Бекхема одружився-йому 73, нареченій-62: як пройшла найгучніша церемонія року