Відома українська телеведуча і артистка Регіна Тодоренко, яка вже тривалий час проживає на території Російської Федерації зважилася на кардинальну зміну іміджу.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка ділиться з шанувальниками новими кадрами, які були зроблені під час подорожей, або ж під час повсякденної суєти.

Цього разу дівчина здивувала різкою зміною образу. Вона вирушила до стиліста, щоб освітлити волосся, постригтися, і зробити незвичайну чубок.

"Нові емоції, люди, події приходять в наше життя зі зміною іміджу. Цікавий факт, який я дізнався з Єльського університету: дослідження показало, що волосся має прямий вплив на наше щастя і професійний успіх. В результаті експерименту, проведеного серед 4400 жінок по всьому світу, вчені з'ясували: Якщо жінка незадоволена своїм волоссям, вона нервує і відчуває себе більш боязко і невпевнено" - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб змінити образ вона вирушила до популярного російського стиліста Владислава Лісовця, який допомагає багатьом зіркам шоу-бізнесу знайти свій стиль. До слова, він був другом і помічником Жанни Фріске.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Дивилася на ютюбі обережно Собчак, про Інфо циган. Регіна лідирує 😂";

"Думаю, це стосується не тільки волосся, але і інших аспектів зовнішності. Просто волосся завжди на виду. До речі, у мене є подруга, яка втративши все волосся через аутоімунне захворювання без волосся в результаті стала набагато щасливіше і впевненіше в собі 😉";

"ХТО ЦЕ, ЗА ДЖОН ЛЕННОН? 😂";

"Цікаво, цікаво бажаю удачі буде ідеальним подарунком для нового року❤️🎄🎄🔥🔥🔥🔥🔥🥰🥰😍😍😍";

"Ви тепер з Владом схожі😃 з Лісовцем)";

"Здавалося б просто волосся, але вони надають мені впевненість у собі❤️❤️❤️";

"Гарний колір волосся!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко зізналася про що мріяла в 13, а отримала тільки зараз

Раніше повідомлялося, що Регіна Тодоренко довела до сліз дитину, влізли навіть Тимур Родрігез і Долина

Також, Регіна Тодоренко опинилася в лікарні після "кращого" побачення з Владом Топаловим