Популярне шоу "Маска" вже довгий час збирає біля телеекранів мільйони українців. Фанати шоу з задоволенням спостерігають не тільки за виступами зірок під таємничими масками, а й за кумедними жартами зіркових детективів.

Багато таких висловлювань стають буквально мемами в мережі й викликають багато обговорення. Одним з таких поділилися у ТікТок на сторінці "maskaukrainetv".

Так під час одного з ефірів шоу популярна співачка Оля Полякова задалася питанням, що таке "швабра", однак Андрій Данилко насмішив всіх своєю кумедною відповіддю.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

- Швабра, це що? , - запитала Полякова
- Швабра - це швабра, - відповів Данилко.
- Такий розумний, - іронічно додала співачка

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Андрій Данилко, скріншот
Андрій Данилко, скріншот

Користувачів мережі також насмішив Андрій Данилко зі своїм висловлюванням, саме тому вони прийнялися коментувати це відео.

"Обожнюю Данилка", "Андрію, я тебе люблю", "Л-логіка", "Тупо я, коли в мене щось питають", "Може швабра, це пілон", "Я по життю Андрій Данилко", - іронічно зазначили користувачі мережі під відео.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@maskaukrainetv

Цитати великих людей 😁 #маска_україна_шоу #themaskedsinger #рекомендации #рек

♬ оригінальний звук - Маска. Україна/The Masked Show

Нагадаємо, Андрій Данилко в образі Сердючки відібрав принади Софії Ротару: "Вас не вистачає". Український співак подякував своїм шанувальникам за підтримку

Також Знай писав, Андрій Данилко і Настя Каменських влаштують батл - чия "попа, як у Кім" краще: "Хто не мріяв би з Вєркою?". Артисти вийшли на сцену разом, щоб здивувати глядачів. Такого не очікував побачити ніхто

Раніше Знай повідомляв, Полякова вчепилася до Данилка із непристойними пропозиціями: "Що тобі погладити?". Співачка знову фліртувала зі своїм колегою Андрієм Данилком.