Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку через її зовнішність називають Українською Кардашян, частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Її головна особливість-виключно величезні форми попи і грудей, а також любов до редагування знімків, на чому її вже кілька разів "ловили" користувачі. Однак Олену це не зупиняє.

Альона Омович, instagram.com/alena_omovych
Альона Омович, instagram.com/alena_omovych

Цього разу вона поділилася сонячним знімком, з несподіваним ракурсом-знизу вгору. Вона відобразила величезну попу, вузеньку талію і частину грудей. На спині видно татуювання, а на обличчі пишні губи і сонцезахисні окуляри.

"Королева ракурсів😅👋", - пише Олена омович у публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Користувачі знову розділилися на кілька таборів - одні радіють подібному ракурсу, щоб знову поглянути на великі форми, а ось інші переходять на образи і не розуміють, навіщо дівчина зробила це зі своєю зовнішністю.

Альона Омович, instagram.com/alena_omovych
Альона Омович, instagram.com/alena_omovych

"Відмінний ракурс і вид😍", "Королева силікону", "Чупакабра", "Соковито🤤", "Кентавр", "Що це за зморшкувата спинка?", "Очко сфоткай без трусів, всім же цікаво😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, 38-річна жінка померла після двох доз силікону в попу: нудило і кашляла кров'ю

Як повідомляв "Знай.ua", українська Кардашьян Альона Омович влаштувала Велике прання в одному корсеті: "Соковиті лимони"

Знай.ua писав, українська Кардашьян Альона Омович зганьбилася через любов до фотошопу: "І талію, і попу..."