Відома українська фехтувальниця Ольга Харлан у шоу "Зірковий шлях", яке виходить на телеканалі "Україна", вперше поділилася подробицями розлучення з Дмитром Бойком.

Ольга Харлан свого часу перебувала в довгих стосунках з кік-боксером, поки не дізналася про його зраду. Після такої життєвої драми її підтримав колега, фехтувальник Дмитро Бойко, за якого вона згодом вийшла заміж.

"Я його дуже любила і він мене. Рідна людина мені була. Ми були разом 4 роки перед тим, як він мені зробив пропозицію. Я вже так цього чекала, тому що ми вже багато років разом, вже логічний кінець усьому цьому має бути таким", – розповіла олімпійська чемпіонка.

Ольга Харлан і Дмитро Бойко
Ольга Харлан і Дмитро Бойко

Після 2 років подружніх відносин з'ясувалося, що у них зовсім різні плани та інтереси. Чоловік вирішив кинути все і виїхати працювати в США, а Оля не хотіла залишати Україну.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Коли ми не бачилися 7 місяців, я зрозуміла, що, швидше за все, це чужа людина мені вже. Він приїхав потім на тиждень і знову поїхав, - розповідає спортсменка і додає, що коли на її день народження чоловік знову не був поруч, вона вирішила розлучитися, - це було, по-моєму, після мого дня народження, я сказала, що давай, напевно, не будемо поки що спілкуватися"

Ольга Харлан, фото з Instagram
Ольга Харлан, фото з Instagram

Оля зізналася, що практично відразу після розлучення з Дмитром вона закрутила роман з колегою і старим знайомим, італійським фехтувальником Луїджі Самеле.

"Це було вже через пару місяців, коли я розлучилася, після розмови з чоловіком. Я подумала – чому б ні, він добрий хлопець, давай поспілкуємось. І я зробила перший крок уперед. Ми переписувалися, але тільки в такій дружній атмосфері. Потім частіше ми почали спілкуватися. Я його ще лякала спочатку, тому що я активізувалась дуже швидко. Я не маю такого – я зараз не хочу стосунків, я хочу побути сама. Ні. Мені подобається людина – все. Він думав, що таким чином виходжу зі свого шлюбу. Хоча у мене було все щиро", - поділилася подробицями Ольга Харлан.

Ольга Харлан і Луїджі Самеле
Ольга Харлан і Луїджі Самеле

Нагадаємо, Ольга Харлан перетворилася з відважної спортсменки в ніжну дівчинку поруч з коханим: "Одне задоволення"

Як повідомляв Знай.uа, Еліна Світоліна розповіла, чим підкорив її Гаель Монфіс: "Він знає завжди..."

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Харлан на "Танцях з зірками" зробила це втрьох з колишнім Ірини Білик і "Холостяком" Чмерковським: "Сама собі заздрю..."