Учасник кулінарного шоу "Пекельна кухня" загравав з головною шаблею Ольгою Харлан, яка перебуває у відносинах з хлопцем-італійцем.

Хлопцем олімпійської чемпіонки з фехтування Ольги Харлан є італійський шабліст Луїджі Самеле. Пара давно разом і дуже щасливі. Нещодавно спортсмен зробив коханій сюрприз - несподівано приїхав до неї в Україну.

Але на зйомки шоу "Пекельної кухні", яке йде на Новому каналі, спортсменка з'явилася одна. І учасник реаліті Антон Белей вирішив скористатися ситацією і позагравати із завидною нареченою.

"Ольга - дівчина, яка любить увагу. Бачу, що у неї немає кільця на пальці. Можна трохи і пофліртувати", - заявив Антон.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На індивідуальному випробуванні, коли кожен кухар готував класичне блюдо, Антон приготував різотто. З ним і пішов до шаблістки і попросив її оцінити кулінарні здібності.

"Різотто має бути al dente. Правильно ж я розумію?"- запитав Антон.

Дівчина відповіла строго, але чесно: "Але не надто al dente. А це різотто недоварене". Мабуть, італійською стравою він так і не зміг підкорити українське серце.

Нагадаємо, принцу Гаррі виповнилося 37: найзворушливіші моменти до зустрічі з Меган Маркл

Як повідомляв Знай.uа, "Королівські кобри" мстять Элджею? Дружба Насті Івлєєвої та Ксенії Собчак закінчилася поцілунком

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник влаштував "трійничок" зі Златою Огнєвіч і Ксенією Мішиною: "Перша холостячка"