Популярне шоу "Маска" на телеканалі «Україна» вже довгий час збирає біля телеекранів мільйони українців. Тут глядачі з задоволенням стежать за кумедними жартами зіркових детективів.

Багато таких жартів стають буквально мемами в мережі й викликають багато обговорення. Одним з таких поділилися у ТікТок на сторінці "maskaukrainetv".

Так під час одного з ефірів шоу зірковим детективам дали спробувати міцний напій, аби це слугувало підказкою, хто ж ховається під маскою. Однак, вони ніяк не могли зрозуміти, що це за напій.

Андрій Данилко, скріншот
Андрій Данилко, скріншот

"Я розбираюся (ред. - в спиртних напоях) дайте мені", - зазначив Андрій Данилко.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Після цього Данилко зробив кілька ковтків та припустив, що це коньяк. Він передав чашку Олі Поляковій, однак згодом знову попросив її назад.

Андрій Данилко, скріншот
Андрій Данилко, скріншот

"Щось я не розпробував, дайте ще. Ви обговорюйте", - каже він.

Тоді ведучий шоу "Маска" Володимир Остапчук іронічно додав: "Міхалича не бере". На що він заперечив - "Мене цим не вб'єш".

Андрій Данилко, скріншот
Андрій Данилко, скріншот

- Та досить вже, диви, присосався, - іронічно зазначила Оля Полякова.

- Дай зрозуміти, хто це взагалі треба зрозуміти. Дуже хороша передача, у вас. Дуже хороша передача, - підсумував Данилко після ще кількох ковтків.

@maskaukrainetv

Всі ми трохи Андрій Данилко 😁 #маска_україна_шоу #themaskedsinger #рекомендации #рек

♬ оригінальний звук - Маска. Україна/The Masked Show

Нагадаємо, Андрій Данилко насмішив усіх своєю "шваброю" - зареготала навіть Оля Полякова: "Це що?". Андрій Данилко на "Масці" однією фразою змусив всіх реготати

Також Знай писав, Андрій Данилко і Настя Каменських влаштують батл - чия "попа, як у Кім" краще: "Хто не мріяв би з Вєркою?". Артисти вийшли на сцену разом, щоб здивувати глядачів. Такого не очікував побачити ніхто

Раніше Знай повідомляв, Полякова вчепилася до Данилка із непристойними пропозиціями: "Що тобі погладити?". Співачка знову фліртувала зі своїм колегою Андрієм Данилком.