Популярний російський артист, король "поп-сцени" Філіп Кіркоров перед новорічними святами піднімає настрій своїм відданим фанатам. Відомо, що виконавець хіта "Цвет настроения синий", прийшов у гості на вечірнє шоу до Івана Урганта.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Філіпа Кіркорова в мережі Instagram.

Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram
Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram

"П'ятниця за 14 днів до Нового року саме така, як наші обличчя: збентежена, здивована, божевільна і щаслива! Ургант і Сукачов Йехоу! Побігли наряджати ялинки! І дивитися великий п'ятничний випуск", - пише Філіп Кіркоров.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що Філіп Кіркоров став гостем випуску програми "Вечірній Ургант". Він багато жартував і представив фільм "Останній богатир: Посланник темряви", де зіграв одну з ключових ролей.

Також в студію до Івана Урганта прийшов Гарік Сукачов, який розповів про вихід нового альбому "Помнишь" і виступив з музичним номером у фіналі разом зі своїми музикантами.

Раніше повідомляли, Григорій Лепс "повернувся" після п'яної госпіталізації і виправдався проблемами з тиском: "Я вже помер".

Як повідомляв Знай.uа, Наташа Корольова знайшла "царя" в особі Філіпа Кіркорова - Тарзан більше не канає: "Ви ж доросла людина".

Знай.uа писав, побешкетував на гастролях? Між Філліпом Кіркоровим і дітьми Анастасії Стоцької знайшли вражаючу схожість.