Ані Лорак показала кадри зі свого виступу в Мінську. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

18 грудня Ані Лорак показала фотографію в соціальній мережі Instagram. Жінка провела концерт у Мінську.

"Спасибі, Мінськ! Божевільний неймовірний теплий вечір заб Забираю ваше тепло з собою️ ️ і чекаю наших нових зустрічей🙌 🏼", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост.

"Кароліночка, ви неймовірна😍 🔥 чекаємо концертів в Україні 🇺 🇦 ми дуже вас любимо❤❤️"; " спасибі вам за вашу творчість! ❤️ особливо приємно було чути нові пісні на концерті! 😍 чекаємо зустрічей в Україні!"; "Ваша енергетика передається, навіть через екран телефону ❤️😍дякую за вашу неймовірну творчість 😍", - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Slavia видала, де її можна знайти після розлучення з Дзідзьо: "у місцях для..."

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"