Популярна співачка українського походження, яка рвонула заради заробітків в Росію, Ані Лорак вийшла на сцену без трусиків. 43-річна співачка взяла участь у "Головному новорічному концерті" в Crocus City Hall, пишуть в Instagram-порталі newszvezd.

Як зазначається, на сцену зірка вийшла в провокаційному вбранні - на ній була чорна міні-сукня з екстремальним декольте і розрізом на спідниці до талії. Співачка заспівала свої пісні і дует з репером Мотом.

На думку авторів повідомлення, Лорак знаходиться у відмінній формі і не соромиться демонструвати свою фігуру. Однак її зовнішній вигляд схвалили далеко не всі шанувальники. Багатьох не на жарт розлютила така "відвертість" співачки.

"Вона взагалі співає або роздягається?", "Мене бентежить, що 40-річні жінки таке собі дозволяють», «Забула, десь, чи що... і не встигла надіти...», «якщо жінці нічого більше показати нічого, то варіант тільки один... як завжди», «Вона в трусах, але справу ця не змінює. Фігура шикарна, але це занадто... скоро зовсім будуть голі ходити, звідки це бажання роздягнутися напоказ?", "Зовсім знахабніла, набридло спостерігати це неподобство, яке твориться в шоу-бізнесі, найголовніше, що це все дивиться молодь!», - пишуть фоловери співачки під фото.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Скрін, Instagram Лорак
Скрін, Instagram Лорак

Інші звертають увагу на той факт, що насправді трусики є, просто вони майже непомітні.

"Невже ніхто не бачить, що там накладка?! Люблю заголовки", "Люди, ви че, сліпі? Ну видно ж, що підкладка в колір шкіри, вам би лише обговорити і гівном облити", "Всім би так круто виглядати і ще таку фігуру", - заперечують вони.

Скрін, Instagram Лорак
Скрін, Instagram Лорак

Нагадаємо, Ані Лорак поїхала до Лукашенка в коротенькій сукні: "Любимо вас".

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"