Дівчина збільшила собі губи за допомогою філлера, але щось пішло не так. Спроба вивести філлер Закінчилася моторошно. Про це сама постраждала розповіла на сторінці в «Тікток».

"Вибачте будь ласка, залишу це тут, тому що це дуже смішно #увеличениегуб #філлер», - підписала дівчина короткий відеоролик.

На опублікованих кадрах видно її деформоване обличчя із занадто пухкою верхньою губою.

"Історія про те, як я видаляла корейський філлер лонгідазою. Вивели тільки одну губу, так як вона за п'ять хвилин розпухла до нереальних розмірів. І з кожною хвилиною шкіра витягувалася все більше. А потім я приблизно добу була як сумний спанієль", - розповіла жертва косметології.

@theuniverselovesme_

Простите пожалуйста, оставлю это здесь, потому что это очень смешно 😂 #увеличениегуб #филлер

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
♬ оригинальный звук - Samoilova_s

У коментарях дівчині пишуть, що нічого смішного в її стані немає – насправді, все не дуже добре.

"Це не реакція лонгідази на взаємодію з філером. Це просто реакція на лонгідазу, у вас на неї алергія, це не норм», «а мені відразу супрастин начебто вкололи або якийсь антигістамін, і все було не так сумно», «як то кажуть, і сміх, і гріх», «нагадує якихось мультяшних персів», «Вибачте, але ви схожу на подружку Дональда Дака», - відзначають коментатори.

Нагадаємо, найтонша талія в світі? Зірка "Playboy" зробила химерну операцію

Як повідомляв Знай.uа, Одеська Барбі Валерія Лук'янова розповіла, як зміна прізвища впливає на вашу долю: "це унікальні люди"

Також портал Знай. uа писав, не хотіла бути мусульманською дружиною: що відомо про Дагестанську Барбі, яка стала слов'янкою заради Єгора Кріда