Сьомий сезон серіалу " Свати "покаже телеканал"Росія-1". Про це повідомляє телеграм-портал Україна зараз.

У Мережі вже з'явився перший тизер серіалу, в якому можна побачити вже дорослу улюблену внучку Женю. Вона намагається жити самостійним життям, однак, бабусі і дідусі всіляко намагаються їй допомогти.

Українці зізналися, що з нетерпінням чекають продовження улюбленого серіалу. І додали, що не можуть дочекатися прем'єри, адже творці серіалу вже трохи перетримали інтригу.

Прем'єра сезону на російському телеканалі відбудеться 27 Грудня. В Україні серіал показуватимуть на каналі «1+1» з 20 грудня.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При цьому Україною були введені санкції щодо низки телеканалів Росії та інформаційних агентств. А це означає, що українські компанії не мають право на продаж даного контенту.

Свати-7, скріншот з відео
Свати-7, скріншот з відео

Проте "Квартал 95" продала права на свій контент, включаючи "Сватів", закордонним компаніям, які вже самі перепродують трансляцію в РФ.

Раніше ми писали про те, що Slavia видала, де її можна знайти після розлучення з Дзідзьо: "у місцях для..."

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"