Відома українська акторка і учасниця студії "Квартал-95" і "Жіночого кварталу", Олена Кравець не так часто останнім часом з'являється в медіа-просторі, але цього разу вона дала невелике інтерв'ю, де розповіла про плани на майбутній рік.

Новий сюжет вийшов у програмі "Світське життя", ведучою якого є Катерина Осадча. На одному із заходів вона взяла інтерв'ю у Олени Кравець, яка розповіла про плани на Новий рік, а також про свій майбутній ювілей.

Олена Кравець, фото: скріншот з відео
Олена Кравець, фото: скріншот з відео

Новорічна ніч для Олени Кравець завжди була особливою. Крім того, що настає новий етап у житті, Новий рік, Олена Кравець ще й святкує свій День народження - 1 січня.

Олена Кравець, скріншот з відео
Олена Кравець, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цього року у неї ювілей - 45 років, і після цього слова у жінки ніби спрацював внутрішній тригер.

"Катя, це було обов'язково? Ювілей ... я чомусь до цього слова, я не знаю чому я так ставлюся, але у мене якісь асоціації якийсь ресторан з минулого, закуски, фаршироване порося. День народження, Катюша, у мене День народження " - відповіла жартівливо Олена Кравець.

Вона сподівається, що вони зможуть зібратися всі разом, посидіти і поспівати пісні під гітару, дуже камерно. Найімовірніше, під вечір всі зберуться, коли прийдуть до тями після нічних гулянь, і все буде круто.

Олена Кравець, фото: скріншот з відео
Олена Кравець, фото: скріншот з відео

Крім того, в наступному році у них з чоловіком 20 років спільного життя, і Катя Осадча вирішила дізнатися, чи буде якась програма на цей день.

"Давай так, ось зараз загадаю на всю країну. Ми жодного разу нікуди не їздили удвох. Будь ласка, Чоловіче, мій - удвох, будь ласка, удвох" - продовжила розповідь Олена Кравець роблячи натяк чоловiку.

Нагадаємо, що зірка "Квартал 95" Олена Кравець вмовила Тіну Кароль заспівати на її вечорі

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець з "Квартал 95" розповіла про образи на Зеленського за відсутність звання Залуженого артиста

Також, дочь Олени Кравець з "Квартал 95" страждала ночами, поки мама працювала на концертах