Відомий український фітнес-тренер Аніта Луценко знову ділиться з шанувальниками порадами стосовно здоров'я та харчування. Цього разу вона назвала кілька цікавих фактів, які можуть вам стати в нагоді.

Новий пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться красивими кадрами, дає поради тим, хто хоче схуднути, а також розмірковує на різноманітні теми.

Як відомо, найчастіше люди вмирають через хвороби серця, і максимально на них впливає саме ваше харчування. Причиною номер 1, Як зазначила Аніта Луценко, є нестача цільнозернових продуктів у раціоні.

"До продуктів з цільного зерна відносять цільнозерновий хліб, цільнозернові макарони, цільнозерновий кускус, цільнозерновий булгур і коричневий і бурий рис. У таких продуктах вміст складних вуглеводів, клітковини, білків і вітамінів групи B вище, ніж у виробах з очищених зерен" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Далі жінка перерахувала помилки, які люди допускають в харчуванні. Наприклад, це надлишок солі, молочних продуктів, переробленого м'яса, солодких газованих напоїв.

Щоб цьому запобігти потрібно більше їсти овочів і фруктів, горіхів і насіння, а також відмовитися від продуктів, що описані вище.

Нагадаємо, що тренер "Зважених та щасливих" Аніта Луценко застерегла українок від непоправного

Раніше повідомлялося, що зу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко розповіла, як обчислити свою норму води і кому не можна додавати в неї лимон

Також, Аніта Луценко навчила українців морозити хліб і вафлі, про всяк випадок